Stel je vraag makkelijk en snel via WhatsApp WhatsApp 0031-621819883

Zelf bellen kan natuurlijk ook 0031-40-248 9026

Veelgestelde vragen

Onze meestgestelde vragen.

De reden hiervoor is, dat de vluchtprijzen dagelijks sterk fluctueren en daardoor kan het voorkomen dat de prijzen van de arrangementen op onze website meerdere keren per dag wijzigen. Om dit te voorkomen, vermelden we geen prijs op de site maar krijgt u een offerte die up to date is . In deze offerte staan dan de exacte vermelde vluchttijden.Ook de vermelde prijs in de offerte is dan conform de vluchtprijs van dezelfde dag dat de offerte verstuurd word. De prijs in uw offerte is dan ook geldig t/m de datum die in de email vermeld staat.
Exacte zitplaatsen zijn niet meteen bij alle wedstrijden bekend. Wel weet u van te voren welke categorie plaatsen u heeft besteld. VoetbalOnTour garandeert dat niemand alleen zit in het stadion. Wij kunnen echter niet garanderen dat groepen vanaf 3 personen allemaal naast elkaar zitten. Uiteraard doen wij ons uiterste best dit te realiseren.
I.v.m. uitzendrechten kunnen wedstrijden verzet worden naar een andere wedstrijddag en/of tijdstip.. Vooral bij de Engelse Premier league is er een grotere kans op een wedstrijdverzetting dan in de andere competities.

Meer vragen