Over VoetbalOnTour

Wie zijn wij??

U kunt bij VoetbalOnTour.nl al ruim 10 jaar terecht voor voetbalreizen. De eigenaren hebben een grote passie voor voetbal en heel veel ervaring met het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden. Mede door deze ruime ervaring weten wij als geen ander waar een goede voetbalreis aan moet voldoen. Graag delen wij deze ervaring met onze klanten! In de loop der jaren hebben wij goede contacten opgebouwd met buitenlandse voetbalclubs en werken we jaren naar grote tevredenheid samen. Wij garanderen u dan ook kwaliteit en advies tegen een scherpe prijs.

VoetbalOnTour.nl streeft ernaar om voetbalsupporters kennis te laten maken met wedstrijden in de diverse populaire voetballanden. Dit willen we doen tegen een zo gunstig mogelijke prijs, waarbij persoonlijk contact en service hoog in het vandel staat.

De uitstekende service die wordt geboden blijkt uit een aantal punten:

  • U ontvangt uw offerte binnen 48 uur in uw mailbox
  • Na akkoord van uw offerte ontvangt leggen wij alle onderdelen van uw reis meteen vast en ontvangt u binnen 48 uur de bevestiging.
  • De eigenaren zijn van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur persoonlijk bereikbaar voor informatie.
  • VoetbalOnTour hecht veel waarde aan aftersales, klanten worden na gebeld voor evaluatie en eventuele verbeteringen voor in de toekomst;
  • Bij een definitieve boeking mogen klanten in twee termijnen betalen, 50% binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur en het restantbedrag 30 dagen voor vertrek.

VoetbalOnTour is een Professioneel internetreisbureau dat beschikt over 2 filialen. Patrick beheert het hoofdkantoor in Eindhoven, Morad is altijd bereikbaar op het kantoor in Honselersdijk. Omdat wij een internet reisbureau zijn, gaat het contact, de boekingen en eventuele vragen via de email of telefoon. Wilt u toch graag één van onze filialen persoonlijk bezoeken, laat het ons even weten en wij maken met u een afspraak. U bent altijd van harte welkom en de koffie staat in ieder geval altijd klaar.