Update Coronavirus

Het Corona virus heeft grote impact op de komende voetbalwedstrijden. Op het moment bieden wij geen voetbalreizen meer aan. Wanneer er besloten wordt dat er weer toeschouwers in de stadions toe gelaten gaan worden, gaan wij weer verzorgde voetbalreizn aanbieden. Wij hopen u dan weer u klant te mogen begroeten. Tot die wenst het team van VoetbalOnTour u veel gezondheid toe, zorg goed voor elkaar, zodat we allemaal gped door deze crisis heen gaan komen.

Vooralsnog zijn de volgende wedstrijden/competities afgelast of worden zonder publiek gespeeld:

Premier League ( Engeland ):

De competitie herstart op woensdag 17 juni a.s, echter worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld.

Bundesliga ( Duitsland ):

De competitie herstart op zaterdag 16 mei a.s, echter worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld.

La Liga ( Spanje ):

De competitie herstart op donderdag 11 juni a.s, echter worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld.

Lique 1 ( Frankrijk ):

Het seizoen 2019-2020 is per direct beëindigd.

Serie A. ( Italie ):

De competitie herstart op zaterdag 20 juni a.s, echter worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld.

Primeira Liga ( Portugal ):

De competitie herstart op woensdag 04 juni a.s, echter worden alle wedstrijden zonder publiek gespeeld.

SPL ( Schotland ):

Het seizoen 2019-2020 is per direct beëindigd.

Inmiddels is er besloten dat het EK voetbal is uitgesteld naar de zomer van 2021. Dit geeft de clubs meer ruimte om de huidige competitie uit te gaan spelen. Op korte termijn wordt er besloten of dit met of zonder publiek zal zijn.  

Indien u bij ons een voetbalreis geboekt heeft dan proberen wij u zo spoedig mogelijk per email te informeren. Wij informeren eerst alle klanten waarvan de wedstrijden uitgesteld zijn. Wedstrijden waarover nog geen nieuws bekend is, krijgen in een later stadium een email van ons.

Wij trachten ernaar om binnen 72 uur uw email te beantwoorden.

Mocht u vragen hebben over uw geboekte voetbalreis en u heeft nog geen email  ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@voetbalontour.nl o.v.v. uw factuurnummer.  Gelieve ons niet te bellen !!!
Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij deze pagina verversen met de laatste updates. 

Hopende op uw begrip

Team VoetbalOnTour.

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen