Update Coronavirus

Het Corona virus heeft grote impact op de komende voetbalwedstrijden.
Vooralsnog zijn de volgende wedstrijden/competities afgelast of worden zonder publiek gespeeld:

Premier League ( Engeland ):

Alle wedstrijden t/m 30 april 2020 zijn uitgesteld. Daarna wordt bekeken of deze periode verlengd wordt.

Bundesliga ( Duitsland ):

T/m 3 april 2020 zijn alle wedstrijden uitgesteld. Daarna wordt bekeken of deze periode verlengd wordt.

La Liga ( Spanje ):

Tot een onbepaalde datum zijn alle wedstrijden uitgesteld. Zodra er verbetering zit in de situatie, gaat de Spaande bond overleggen over een eventuele nieuwe datum om weer te gaan voetballen.

Lique 1 ( Frankrijk ):

Tot nader bericht worden alle wedstrijden uitgesteld.

Serie A. ( Italie ):

Tot nader bericht zijn alle wedstrijden uitgesteld. 

Primeira Liga ( Portugal ):

Tot nader bericht zijn alle wedstrijdn uitgesteld

SPL ( Schotland ):

Alle wedstrijden t/m 30 april 2020 zijn uitgesteld. Daarna wordt bekeken of deze periode verlengd wordt.

Inmiddels is er besloten dat het EK voetbal is uitgesteld naar de zomer van 2021. Dit geeft de clubs meer ruimte om de huidige competitie uit te gaan spelen. Op korte termijn wordt er besloten of dit met of zonder publiek zal zijn. De Champions League finale is inmiddels vastgesteld op zaterdag 27 juni 2020. 

Indien u bij ons een voetbalreis geboekt heeft dan proberen wij u zo spoedig mogelijk per email te informeren. Wij informeren eerst alle klanten waarvan de wedstrijden uitgesteld zijn. Wedstrijden waarover nog geen nieuws bekend is, krijgen in een later stadium een email van ons.

Wij trachten ernaar om binnen 72 uur uw email te beantwoorden.

Mocht u vragen hebben over uw geboekte voetbalreis en u heeft nog geen email  ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@voetbalontour.nl o.v.v. uw factuurnummer.  Gelieve ons niet te bellen !!!
Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij deze pagina verversen met de laatste updates. 

Hopende op uw begrip

Team VoetbalOnTour.

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen