Veilig betalen

Veilig betalen / boekingsprocedure:

Bij VoetbalOnTour.nl boekt u uw voetbalreizen (zonder vlucht) geheel online. Het boekingsproces is simpel en overzichtelijk. Na de volgende 3 stappen te hebben voltooid, is uw volledig verzorgde voetbalreis gereserveerd:

Stap 1. U kiest eerst uw voorkeur van een club/wedstrijd door te kiezen in het bovenstaande menu. Indien u zonder vlucht wilt boeken, dan kunt u de boeking afwerken via de website, wilt u graag een compleet arrangement inclusief vlucht, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een actuel vrijblijvende offerte op maat. U bekijkt het arrangement zonder vlucht. U ziet alle relevante gegevens voor het betreffende arrangement in één scherm. De totaalprijs is gebaseerd op een tweepersoons boeking. U kiest het aantal personen dat wenst deel te nemen aan de reis. Bij een éénpersoons boeking wordt de éénpersoonskamer toeslag toegevoegd op het moment dat u naar stap 2 gaat.

Stap 2. U kiest de reisopties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw verblijf te verlengen of een stadiontour bij te boeken. De reissom wordt dan verhoogd indien u naar de volgende stap gaat.  U kiest het aantal personen dat wenst deel te nemen aan de reis. Bij een éénpersoons boeking, kiest u de optie 1-persoonskamer bij "type kamer". Nadat u alle opties ingevuld heeft, gaat u naar direct afrekenen.

Stap 3. U vult alle persoonsgegevens in alsmede de gegevens van alle reizigers. We vragen u  akkoord te gaan met algemene voorwaarden en de Privacy Politicy.. Ook kunt u eventuele opmerkingen kenbaar maken. Als alles is ingevuld kiest u de betaalmethode van uw voorkeur (iDEAL of betalen op rekening.).
U wordt doorgeschakeld naar de beveiligde betaalomgeving. U betaalt uw reis en ontvangt vervolgens een email ter bevestiging. In deze bevestiging krijgt u nog de mogelijkheid om een reis/annuleringsverzekering of een tetourtransfer te boeken. U wordt dan rechtstreeks doorgeschakeld naar de officiële website van de betreffende organisatie.
Uw arrangement is gereserveerd. U ontvangt een e-mail ter bevestiging en uiterlijk 7 dagen voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden in huis met daarin alle informatie die u nodig heeft voor uw voetbalreis! 

Na uw boeking:

Direct (binnen enkele minuten) na uw boeking krijgt u een bevestiging van uw boeking en betaling per email. In deze bevestiging worden wedstrijdkaarten, hotels en eventuele extra´s bevestigd.

Uiterlijk 7 dagen voor vertrek ontvangt u de reispapieren per email. Hierin vindt u informatie als:

Bevestiging van de vlucht ( indien gekozen is voor een arrangement inclusief vlucht ). Wij hebben heen-en terugvlucht reeds voor u ingecheckt. Alle vluchten staan op naam en daarom is vooral uw paspoort of ID-kaart leidend. 
Bevestiging van uw hotel. U ontvangt een hotelvoucher. U kunt ook bij het hotel inchecken op vertoon van uw paspoort (indien nodig kunt u ook de vouchers tonen).
Bevestiging van uw voetbalkaarten. We bevestigen uw boeking van de voetbalkaarten. De voetbalkaarten worden uiterlijk op de wedstrijddag om 10:00 uur per koerier bezorgd in het hotel. Dit is een 100% veilige methode en hier hebben we al jarenlang een goede ervaring mee. Eventuele vouchers voor de stadiontour worden u ook toe gemaild met de reispapieren.
Indien u transfers of andere extra´s heeft bijgeboekt, worden deze apart bevestigd in uw reispapieren.
Noodnummers waarop wij te bereiken zijn tijdens uw reis. We hebben twee noodnummers tot uw beschikking waarop wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het onverhoopte geval dat u een dringende vraag voor ons heeft tijdens uw reis.
Routebeschrijving op maat van vliegveld naar hotel en hotel naar stadion.
Met de reispapieren en uw paspoort op zak, bent u dus helemaal klaar om op reis te gaan!

Veilig betalen:

VoetbalOnTour.nl biedt u verschillende betaalmogelijkheden om uw reissom online te betalen:

Creditcard (onder constructie):

U kunt met Mastercard, Visa of American Express uw voetbalreis betalen. Hoewel VoetbalOnTour.nl nimmer administratiekosten of andere toeslagen berekent zijn we helaas genoodzaakt voor deze betaalmogelijkheid 3,5% toeslag te heffen. Bij iDEAL worden deze kosten niet berekend.

IDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

PayPal:

Asl u een Paypal account heeft, dan kunt u betalen via uw emailadres. U dient in te loggen bij Paypal en dan de volgende handelingen te verrichten, heeft u nog geen account bij Paypal, dan dient u er eerst 1 te openen.

  1. Voer het emailadres van de ontvanger in
  2. Voer het bedrag in dat u wilt overmaken en rond de transactie af
  3. Wij lichten de klant in als de betaling binnen is

 

Bankoverschrijving:

Als u voor deze optie kiest, dan ontvangt u na d boeking de factuur in uw mailbox. u dient dan de 50% aanbetaling binnen 5 dagen te voldoen. Het restantbedrag dient u uiterlijk 4 weken voor vertrek over te maken.

 

Herroepingsrecht uitgesloten:

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis heeft geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wil annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Alle beschikbare voetbalreizen