Voetbalreis op maat

Wedstrijd op maat:

Heeft u een voetbalreis in gedachte, maar staat deze niet in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Vanwege ons groot netwerk, kunnen wij in veel gevallen uw reis samenstellen zoals u in gedachte heeft. Geef uw wensen aan ons door en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Groepsreis:

Wilt u met een groep vrienden, collega's of voetbalteam één of meerdere wedstrijden gaan bezoeken, dan is dat geen probleem. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Daarnaast ontvangen groepen vanaf 10 personen ook nog eens een leuke korting.

Bedrijfsuitje:

Wilt uw bedrijf graag een bedrijfsuitje organiseren of een voetbalreis als kado weggeven aan één van uw klanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw voetbalreis zelfs uitbreiden met de eventueel volgende opties:

  • VIP / Hospitality tickets ( inclusief drank, lunch of diner en luxe zitplaatsen );
  • Vervoer per luxe touringcar;
  • verschillende excursie mogelijkheden;
  • Reservering in restauarants;
  • VoetbalOnTour reisbegeleiding.

Wanneer u interesse heeft in één van bovenstaande, dan kunt u dat aangeven bij uw offerteaanvraag. Éen van onze medewerkers neemt dan persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.